Sirupy ovocnéSirup Mango

Sirup Mango

Sytě žlutý, hustý sirup Mango obsahuje nejméně přidaného sirupu ze všech našich druhů. Je to právě, protože mango samo o sobě je slaďoučké dost. Čistá, sladká chuť tropického ovoce, neobsahuje kyselinky. Doporučujeme limču pít řádně vychlazenou, ozdobenou zelenými lístky máty či meduňky. Z mangového sirupu lze připravit drink smícháním bílého rumu, kokosového džusu a našeho mangového sirupu, pak už jen pár kostek ledu, brčko a oslava může začít.

160  139  Kč bez DPH

22 skladem

Objednávku uskutečněnou do 12:00 hod. odesíláme ten samý den

 
Mangový sirup
 
Kal ani usazenina není závadou. Potvrzuje přítomnost ovoce či koření a zajišťuje tak opravdovou chuť. Před použitím vždy protřepat. Po otevření uchovávejte v lednici. Spotřebujte do 10ti dnů.  
Obsah: 0,50 l +/-5 %
Složení Výživové údaje na 100 g:
mango 25 %, 820 kJ/196 kcal
cukr 40 %, Tuky/nasycené mastné kyseliny: 0,3g/0 g;
voda, Sacharidy/cukry: 43 g/41 g;
antioxidant kyselina citronová. Bílkoviny: 0,69 g;
Vláknina: 1,39 g; Sůl: 0,1 g.
Výrobce: SICHROVKA s.r.o., Jáchymovská 253/5, Liberec 10

Jakou doporučuji láhev na sirup?

Jakou doporučuji láhev na sirup?

Jakou doporučuji láhev na sirup? Skleněné láhve  na sirup  vám doporučuji nejvíc. Plastové láhve používám  pouze pro variantu za studena. Vždy dodržujte zásady správného vymytí. Sklenice či lahve musí být vymyté vařící vodou jak uvnitř, tak i hrdlo a víčko. U víčka nesmí být poškozené gumové těsnění, nejlepší je nové. Předejdete tak tomu, že vám obsah zplesniví či zkvasí.

číst více
Cukr – jaký používám a proč?

Cukr – jaký používám a proč?

Cukr – jaký používám a proč? Recepty vymýšlím sama, a protože jsem jsem i zdravotní sestra, není mi jedno co do svých produktů dávám. Jsem si vědoma škodlivosti různých chemických náhražek cukru, a jejich vliv na zdraví.

číst více

Pin It on Pinterest

0
Košík
Košík je prázdný
Slevový kód