Sirupy ovocnéSirup Rakytník

Sirup Rakytník

Náš rakytníkový sirup obsahuje nejen maximální dávku dužiny, ale také semínka, která se normálně konzumují a potvrzují tak opravdovou přítomnost rakytníkových bobulek. Svítivě žlutooranžová barva, velká dávka vitaminu C potěší nejen oko, ale i podpoří vaše zdraví. Doporučujeme rakytník maximálně zdobit lístky meduňky nebo máty. Z rakytníkového sirupu se dá připravit nejen výborná domácí limča, ale i skvělý Planter´s Punch s rakytníkovým sirupem.

160  139  Kč bez DPH

7 skladem

Objednávku uskutečněnou do 12:00 hod. odesíláme ten samý den

 
Sirup z rakytníku
 
Kal ani usazenina není závadou. Potvrzuje přítomnost ovoce či koření a zajišťuje tak opravdovou chuť. Před použitím vždy protřepat. Po otevření uchovávejte v lednici. Spotřebujte do 10ti dnů.  
Obsah: 0,50 l +/-5 %
Složení Výživové údaje na 100 g:
rakytník 25 %, 795 kJ/190 kcal
cukr 35 %, Tuky/nasycené mastné kyseliny: 0,5 g /0,1 g;
voda, Sacharidy/cukry: 35 g/32 g;
antioxidant kyselina citronová. Bílkoviny: 0,74 g;
Vláknina: 1,21 g;
Sůl: 0 g.
Výrobce: SICHROVKA s.r.o., Jáchymovská 253/5, Liberec 10

Jakou doporučuji láhev na sirup?

Jakou doporučuji láhev na sirup?

Jakou doporučuji láhev na sirup? Skleněné láhve  na sirup  vám doporučuji nejvíc. Plastové láhve používám  pouze pro variantu za studena. Vždy dodržujte zásady správného vymytí. Sklenice či lahve musí být vymyté vařící vodou jak uvnitř, tak i hrdlo a víčko. U víčka nesmí být poškozené gumové těsnění, nejlepší je nové. Předejdete tak tomu, že vám obsah zplesniví či zkvasí.

číst více
Cukr – jaký používám a proč?

Cukr – jaký používám a proč?

Cukr – jaký používám a proč? Recepty vymýšlím sama, a protože jsem jsem i zdravotní sestra, není mi jedno co do svých produktů dávám. Jsem si vědoma škodlivosti různých chemických náhražek cukru, a jejich vliv na zdraví.

číst více

Pin It on Pinterest

0
Košík
Košík je prázdný
Slevový kód