Sirupy ovocnéSirup Černý rybíz

Sirup Černý rybíz

Sametově tmavě-vínový sirup s aromatickou vůní černého rybízu, evergreen mezi sirupy. My jsme ho naplnili velkou dávkou bobulek, plných šťávy, tak abychom chuť černého rybízu maximálně podpořili. Sirup je stále oblíbený a je stálicí na trhu, u nás jeho chuť podpoří přítomnost dužiny, která uchovává autentičnost a kořeněnou příchuť rybízu. My máme vyzkoušené využití i jinak než jen do osvěžujícího nápoje. Můžete si ho zkusit nalít třeba na zmrzlinový pohár nebo na bílý jogurt ke snídani.

160  139  Kč bez DPH

23 skladem

Objednávku uskutečněnou do 12:00 hod. odesíláme ten samý den

 
Sirup z černého rybízu
 
Kal ani usazenina není závadou. Potvrzuje přítomnost ovoce či koření a zajišťuje tak opravdovou chuť. Před použitím vždy protřepat. Po otevření uchovávejte v lednici. Spotřebujte do 10ti dnů.  
Obsah: 0,50 l +/-5 %
Složení Výživové údaje na 100 g:
Černý rybíz 25 %, 760 kJ/180 kcal
cukr 40 %, Tuky/nasycené mastné kyseliny: 0,7g /0,3 g;
voda, Sacharidy/cukry: 40 g/38 g;
antioxidant kyselina citronová. Bílkoviny: 0,56 g;
Vláknina: 1,43 g;
Sůl: 0,1 g.
Výrobce: SICHROVKA s.r.o., Jáchymovská 253/5, Liberec 10

Jakou doporučuji láhev na sirup?

Jakou doporučuji láhev na sirup?

Jakou doporučuji láhev na sirup? Skleněné láhve  na sirup  vám doporučuji nejvíc. Plastové láhve používám  pouze pro variantu za studena. Vždy dodržujte zásady správného vymytí. Sklenice či lahve musí být vymyté vařící vodou jak uvnitř, tak i hrdlo a víčko. U víčka nesmí být poškozené gumové těsnění, nejlepší je nové. Předejdete tak tomu, že vám obsah zplesniví či zkvasí.

číst více
Cukr – jaký používám a proč?

Cukr – jaký používám a proč?

Cukr – jaký používám a proč? Recepty vymýšlím sama, a protože jsem jsem i zdravotní sestra, není mi jedno co do svých produktů dávám. Jsem si vědoma škodlivosti různých chemických náhražek cukru, a jejich vliv na zdraví.

číst více

Pin It on Pinterest

0
Košík
Košík je prázdný
Slevový kód