Sirupy bylinnéSirup Mátový

Sirup Mátový

Světlá žluto-zelená barva, čirá konzistence, to je sirup z máty doplněný aromatickou citrónovou meduňkou.

Svěže voní a chutná lehounce po sladkém mentolu, pro svou neutrální a lehkou chuť je hojně využívaný. Abychom doplnili chuť máty a obohatili ji, obsahuje malé množství kyselinky.

Limonádu z tohoto sirupu servírujte s limetkou či citronem a dozdobte lístky čerstvé rostliny.

Inspirujte se pro přípravu letního drinku Mojito z našeho článku.

125  109  Kč bez DPH

73 skladem

Objednávku uskutečněnou do 12:00 hod. odesíláme ten samý den

 
Mátový sirup s citrónovou meduňkou
 
Na litr sirupu bylo použito 250 g listů. Kal není závadou. Před použitím vždy protřepat. Po otevření uchovávejte v lednici. Spotřebujte do 10ti dnů.
Obsah: 0,50 l +/-5 %
Složení Výživové údaje na 100 g:
výluh z listů máty a meduňky 25 %, 783 kJ/187 kcal
cukr 40 %, Tuky/nasycené mastné kyseliny: 0,5 g/0,1 g;
voda, Sacharidy/cukry: 42 g / 42 g;
antioxidant kyselina citronová. Bílkoviny: 0,43 g;
Vláknina: 0,39 g;
Sůl: 0 g.
Výrobce: SICHROVKA s.r.o., Jáchymovská 253/5, Liberec 10

Jakou doporučuji láhev na sirup?

Jakou doporučuji láhev na sirup?

Jakou doporučuji láhev na sirup? Skleněné láhve  na sirup  vám doporučuji nejvíc. Plastové láhve používám  pouze pro variantu za studena. Vždy dodržujte zásady správného vymytí. Sklenice či lahve musí být vymyté vařící vodou jak uvnitř, tak i hrdlo a víčko. U víčka nesmí být poškozené gumové těsnění, nejlepší je nové. Předejdete tak tomu, že vám obsah zplesniví či zkvasí.

číst více
Cukr – jaký používám a proč?

Cukr – jaký používám a proč?

Cukr – jaký používám a proč? Recepty vymýšlím sama, a protože jsem jsem i zdravotní sestra, není mi jedno co do svých produktů dávám. Jsem si vědoma škodlivosti různých chemických náhražek cukru, a jejich vliv na zdraví.

číst více

Pin It on Pinterest

0
Košík
Košík je prázdný
Slevový kód