Sirupy bylinnéSirup Levandulový

Sirup Levandulový

Jemná růžovo-fialková barva a omamná vůně levandule, tak poznáte náš levandulový sirup. Zpočátku ucítíte květinovou příchuť, kterou ihned vyváží jemná kyselinka. Tak se nám podařilo vyvážit a zjemnit jindy tak dominantní vůni a chuť čerstvé levandule. Určená je zejména pro ty, kteří mají rádi výjimečné, příchutě s květinovým podtónem. Zkuste si levandulový sirup nakombinovat s jiným sirupem, ať získáte rozmanité chutě, co třeba se sirupem z černého rybízu?

Inspirujte se naším videem s postupem přípravy alkoholické varianty levandulového drinku.

125  109  Kč bez DPH

122 skladem

Objednávku uskutečněnou do 12:00 hod. odesíláme ten samý den

 
Levandulový sirup
 
Na litr sirupu bylo použito 250 g květů. Kal není závadou. Před použitím vždy protřepat. Po otevření uchovávejte v lednici. Spotřebujte do 10ti dnů.
Obsah: 0,50 l +/-5 %
Složení Výživové údaje na 100 g:
výluh z květů levandule 25 %, 783 kJ/187 kcal
cukr 40 %, Tuky/nasycené mastné kyseliny: 0,5 g/0,1 g;
voda, Sacharidy/cukry: 46 g / 46 g;
antioxidant kyselina citronová. Bílkoviny: 0,42 g;
Vláknina: 0,22 g;
Sůl: 0,1 g.
Výrobce: SICHROVKA s.r.o., Jáchymovská 253/5, Liberec 10

Jakou doporučuji láhev na sirup?

Jakou doporučuji láhev na sirup?

Jakou doporučuji láhev na sirup? Skleněné láhve  na sirup  vám doporučuji nejvíc. Plastové láhve používám  pouze pro variantu za studena. Vždy dodržujte zásady správného vymytí. Sklenice či lahve musí být vymyté vařící vodou jak uvnitř, tak i hrdlo a víčko. U víčka nesmí být poškozené gumové těsnění, nejlepší je nové. Předejdete tak tomu, že vám obsah zplesniví či zkvasí.

číst více
Cukr – jaký používám a proč?

Cukr – jaký používám a proč?

Cukr – jaký používám a proč? Recepty vymýšlím sama, a protože jsem jsem i zdravotní sestra, není mi jedno co do svých produktů dávám. Jsem si vědoma škodlivosti různých chemických náhražek cukru, a jejich vliv na zdraví.

číst více

Pin It on Pinterest

0
Košík
Košík je prázdný
Slevový kód