Sirupy bylinnéSirup Pampeliška

Sirup Pampeliška

Čirý, jemně žlutý sirup, konzistence tekutého medu. Voní pampeliškou stejně jako rozkvetlá louka na jaře. Obsahuje přírodní hořčiny, které jsou velmi prospěšné pro vaše trávení, ale nebojte se není hořký. Servírovat doporučujeme určitě s pár kapkami citronu či limetky společně s ledem. Pokud neradi experimentujete, potřebujete zahnat žízeň, a ještě podpořit trávení, limonáda z tohoto sirupu je favorit pro vás. My tento sirup používáme i pro doslazení čaje v zimních dnech, když dojde květový /klasický/ či pampeliškový med.

125  109  Kč bez DPH

52 skladem

Objednávku uskutečněnou do 12:00 hod. odesíláme ten samý den

 
Pampeliškový sirup
Na litr sirupu bylo použito 250g květů. Kal není závadou. Před použitím vždy protřepat. Po otevření uchovávejte v lednici. Spotřebujte do 10ti dnů.
Obsah: 0,50 l +/-5 %
Složení Výživové údaje na 100g:
výluh z květů pampelišek 25 %, 783 kJ/187 kcal
cukr 40 %, Tuky/nasycené mastné kyseliny: 0,5g/0,1g;
voda, Sacharidy/cukry: 46g / 46g;
antioxidant kyselina citronová. Bílkoviny: 0,42g;
Vláknina: 0,22g;
Sůl: 0,1g.
Výrobce: SICHROVKA s.r.o., Jáchymovská 253/5, Liberec 10

Jakou doporučuji láhev na sirup?

Jakou doporučuji láhev na sirup?

Jakou doporučuji láhev na sirup? Skleněné láhve  na sirup  vám doporučuji nejvíc. Plastové láhve používám  pouze pro variantu za studena. Vždy dodržujte zásady správného vymytí. Sklenice či lahve musí být vymyté vařící vodou jak uvnitř, tak i hrdlo a víčko. U víčka nesmí být poškozené gumové těsnění, nejlepší je nové. Předejdete tak tomu, že vám obsah zplesniví či zkvasí.

číst více
Cukr – jaký používám a proč?

Cukr – jaký používám a proč?

Cukr – jaký používám a proč? Recepty vymýšlím sama, a protože jsem jsem i zdravotní sestra, není mi jedno co do svých produktů dávám. Jsem si vědoma škodlivosti různých chemických náhražek cukru, a jejich vliv na zdraví.

číst více

Pin It on Pinterest

0
Košík
Košík je prázdný
Slevový kód