Pečený čajZahradní bobule s erythritolem

Zahradní bobule s erythritolem

Černý a červený rybíz, třešně, višně, černý bez… – to nejlepší z naší zahrady slazené erythritolem. Ideální kombinace, která je vhodná i pro diabetiky, neboť čaj neobsahuje žádný přidaný cukr a i výběr ovoce není náhodný. Nápoj z něj připravujeme za pomoci teplé vody, aby krystalky erythritolu se v něm hezky rozpustily.

Od: 79 

Objednávku uskutečněnou do 12:00 hod. odesíláme ten samý den

 
Pečený čaj ze zahradních bobulek s erythritolem
 
Čaj po zalití horkou vodou můžete ihned konzumovat. Pozor, za studena se krystalky erythritolu nerozpustí. Skladujte mimo sluneční záření v chladu. Po otevření uchovávejte v lednici. Spotřebujte do 10ti dnů.  
Obsah: 250 g +/-5 % (10 porcí) a 72g +/-5 % (3porce)
 
Složení Výživové údaje na 100 g:
černý rybíz 30 %; Energetická hodnota: 45kcal/188kJ;
červený rybíz 25 %; Tuky: 0,24 g;
třešně 5 %; Sacharidy: 10 g; z toho cukry: 6 g;
višně 5 %; Bílkoviny: 0,78 g;
plod č. bezu 5 %; Vláknina: 3 g;
E968 erythritol 30 %; Sůl: 0 g;
antioxidant kyselina citrónová;  
Sterilováno.  
 
Výrobce: SICHROVKA s.r.o., Jáchymovská 253/5, Liberec 10

Jakou doporučuji láhev na sirup?

Jakou doporučuji láhev na sirup?

Jakou doporučuji láhev na sirup? Skleněné láhve  na sirup  vám doporučuji nejvíc. Plastové láhve používám  pouze pro variantu za studena. Vždy dodržujte zásady správného vymytí. Sklenice či lahve musí být vymyté vařící vodou jak uvnitř, tak i hrdlo a víčko. U víčka nesmí být poškozené gumové těsnění, nejlepší je nové. Předejdete tak tomu, že vám obsah zplesniví či zkvasí.

číst více
Cukr – jaký používám a proč?

Cukr – jaký používám a proč?

Cukr – jaký používám a proč? Recepty vymýšlím sama, a protože jsem jsem i zdravotní sestra, není mi jedno co do svých produktů dávám. Jsem si vědoma škodlivosti různých chemických náhražek cukru, a jejich vliv na zdraví.

číst více

Pin It on Pinterest

0
Košík
Košík je prázdný
Slevový kód