Džemy a marmeládyDžem jahoda s březovým cukrem

Džem jahoda s březovým cukrem

Džem plný zralých jahod oslazený xylitolem nebo-li takzvaným březovým cukrem. Obsahuje méně kalorií a 0g přidaného cukru. Cukrovkáři si tak přijdou na své.

Džem přinese chuť a požitek i tam, kde původně nebyla. Vynikající je na bílý jogurt ke snídani nebo třeba na nějaký krekr či rýžový chlebíček.

160  139  Kč bez DPH

31 skladem

Objednávku uskutečněnou do 12:00 hod. odesíláme ten samý den

 
Jahodový džem s březovým cukrem výběrový extra speciální
 
Skladujte mimo sluneční záření v chladu. Po otevření uchovávejte v lednici. Spotřebujte do 10ti dnů.  
Obsah: 250 g +/-5 %
Složení Výživové údaje na 100 g:
jahody 80 %, 423 kJ/101 kcal
xylitol 19,5 %, Tuky/nasycené mastné kyseliny: 0,23 g/0,03 g;
antioxidant kyselina citronová, Sacharidy/cukry: 17 g/8 g;
pektin. Bílkoviny: 0,2 g;
Vláknina: 1,23 g;
Sůl: 0 g.
Výrobce: SICHROVKA s.r.o., Jáchymovská 253/5, Liberec 10

Jakou doporučuji láhev na sirup?

Jakou doporučuji láhev na sirup?

Jakou doporučuji láhev na sirup? Skleněné láhve  na sirup  vám doporučuji nejvíc. Plastové láhve používám  pouze pro variantu za studena. Vždy dodržujte zásady správného vymytí. Sklenice či lahve musí být vymyté vařící vodou jak uvnitř, tak i hrdlo a víčko. U víčka nesmí být poškozené gumové těsnění, nejlepší je nové. Předejdete tak tomu, že vám obsah zplesniví či zkvasí.

číst více
Cukr – jaký používám a proč?

Cukr – jaký používám a proč?

Cukr – jaký používám a proč? Recepty vymýšlím sama, a protože jsem jsem i zdravotní sestra, není mi jedno co do svých produktů dávám. Jsem si vědoma škodlivosti různých chemických náhražek cukru, a jejich vliv na zdraví.

číst více

Pin It on Pinterest

0
Košík
Košík je prázdný
Slevový kód